دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری برنامه های فرهنگی، مذهبی و قرآنی در ماه مبارک رمضان در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری برنامه های فرهنگی، مذهبی و قرآنی در ماه مبارک رمضان در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی از برگزاری برنامههای قرآنی، فرهنگی و مذهبی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "عنایت اله بریزی" معاون فرهنگی دانشجویی با اعلام برگزاری برنامه های فرهنگی، مذهبی و قرآنی در ماه مبارک رمضان اظهارکرد: ماه مبارک رمضان ماه خودسازی و راز و نیاز به درگاه خداوند متعال است و این فرصت را نباید از دست داد.
او گفت: همان طور که فصل بهار، فصل رویش طبیعت و جان گرفتن دوباره آن است، نزول قرآن و هم نشینی با خدا در ماه مبارک رمضان نیز حیاتی دوباره بر روح و جان انسانها است.
وی ادامه داد: برگزاری روزانه روخوانی قرآن کریم در نمازخانه دانشکده توسط "حجه الاسلام حسن درخشان"، برگزاری جلسات تفسیر قرآن با موضوع سبک زندگی قرآنی توسط دکتر "محمد کاظم یزدانی"، برگزاری برنامه فرهنگی و ادبی جهت دانشجویان با موضوع "معرفی کتاب" در محوطه دانشکده، طرح مومنانه ختم صلوات، پخت آش نذری جهت افطاری ساده و توزیع بین اساتید، کارمندان و دانشجویان در خوابگاه ها، برگزاری سه شنبه های مهدوی با موضوع" رمضان و خودسازی"، معرفی محصولات قرآنی مثل اپلیکیشن "ترجمه خواندنی قرآن"، "معجزه" و کتاب "درنایاب" برای تدبر در قرآن در فضای مجازی، شرکت کردن جمعی از کارمندان در راهپیمایی روز قدس، چاپ پوستر های مربوط به ماه رمضان و نصب در بوردهای فرهنگی از جمله برنامههای قرآنی در ایام ماه مبارک رمضان به شمار میرود./ف. نوروزی فرد
نظر دهید